Osmaniye Aktif Yaşam Merkezi Sakinlerini Üniversitemizde Ağırladık
Ekleme Tarihi :18.03.2024 18:51 Güncelleme Tarihi: 18.03.2024 18:51 Görüntüleme Sayısı :535

OKÜ Ahbap Kulübü, Osmaniye Aktif Yaşam Merkezi sakinlerini ve çalışanlarını üniversitemizde ağırladı.

Üniversitemizde aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren OKÜ Ahbap Kulübü, "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında düzenlemiş olduğu etkinlikle Osmaniye Aktif Yaşam Merkezi sakinlerini ve çalışanlarını üniversitemizde ağırladı. Etkinliğe, üniversitemiz Yaşlı Bakım Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri de katılım gösterdi. Müzik ve sohbet eşliğinde geçen etkinlik programında, kısa film gösterimi ve sergi sunumu da yer aldı.

Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde birbirinden keyifli anlar yaşayan Osmaniye Aktif Yaşam Merkezi sakinleri, bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Etkinlik, çiçek takdimi ve günün anısına toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda, Osmaniye Aktif Yaşam Merkezi sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten OKÜ Ahbap Kulübü öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında yürütülecek etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini belirterek desteklerinden dolayı üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema