Rektörümüz Osmaniye Tabip Odası Başkanını Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :15.03.2024 13:58 Güncelleme Tarihi: 15.03.2024 13:58 Görüntüleme Sayısı :412

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Koca’yı ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Koca’yı ziyaret etti.

Ziyarette sağlıklı ve mutlu bir toplum için elinden gelen fedakârlığı gösteren tıp çalışanlarına teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, tüm doktorların, hemşirelerin ve diğer sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı  kutladığını ifade etti. Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Koca ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema