Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :14.03.2024 15:44 Güncelleme Tarihi: 14.03.2024 15:44 Görüntüleme Sayısı :388
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede; sosyal, kültürel ve sportif alanlarda hayata geçirilebilecek iş birliği projeleri hakkında istişarede bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi’ye nazik ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette, Yurt Hizmetleri Müdürü Süleyman Mazı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Kadir Dündar ve Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan da bulundu.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema