Rektörümüzden Macaristan Büyükelçisine İade-i Ziyaret
Ekleme Tarihi :13.03.2024 13:04 Güncelleme Tarihi: 13.03.2024 13:04 Görüntüleme Sayısı :361

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizi ziyaret ederek OKÜ Rektörlük Şeref Defteri’ni imzalayan Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında, Macaristan üniversiteleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında yapılabilecek akademik iş birliği konuları ele alındı.

Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis, nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema