Üniversitemize SaÄŸlık Alanında Lisans Tamamlama Programına Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt Ä°ÅŸlemleri

E Kayıt Tarihi : 30 Eylül - 05 Ekim 2022
Kayıt Tarihi : 30 Eylül – 07 Ekim 2022

Kayıt Yeri : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri Daire BaÅŸkanlığı.

Kayıt Ä°çin Gereken Belgeler:
1- Adayın mezun olduÄŸu yükseköÄŸretim kurumundan aldığı diplomanın aslı.
2- Adayın mezun olduÄŸu YükseköÄŸretim Kurumundan almış olduÄŸu not belgesi ( Transkript ) (ASLI)
3- Adayın mezun olduÄŸu YükseköÄŸretim Kurumundan almış olduÄŸu ders içeriklerini gösterir belge (Aslı ),
4- Ä°ki (2) adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoÄŸraf,
5- Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı.
6- 2000 ve daha önceki yıllarda doÄŸmuÅŸ erkek adaylar için Askerlik ÅŸubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

Ders Kayıt: E-Kayıt veya Üniversiteye gelerek kayıt yaptıran tüm öÄŸrenciler aÅŸağıda belirtilen tarihlerde katkı payını ödedikten sonra 30 Eylül-07 Ekim 2022 tarihleri arasında danışmanlarına ders kayıtlarını öÄŸrenci bilgi sistemi üzerinden yaptırmaları gerekmektedir. Ders kaydı yapan öÄŸrencilerin ön lisans programında aldığı derslere göre muafiyet ve intibak iÅŸlemlerini ilgili akademik birim tarafından yapılacağından,  ders içerikleri ve transkripleri ile  ilgili akademik birime baÅŸvurmaları gerekmektedir.

NOT:  E-Kayıt yaptıran öÄŸrenciler yukarıdaki istenen belgeleri ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri Daire BaÅŸkanlığına  teslim etmeleri gerekmektedir.

* Üniversitemize kayıt yaptıran öÄŸrenciler, öÄŸrenci katkı paylarını 30 Eylül - 07 Ekim 2022 ödeyeceklerdir. Bulundukları yerdeki en yakın T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden veya internet ÅŸubesinden 30 Eylül - 07 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar öÄŸrenci katkı paylarını yatırmaları gerekmektedir. ÖÄŸrenci katkı payınızı yatırabilmek için ATM'lerin
"Üniversite Ödemeleri"
"AnlaÅŸmalı Üni. Ödemeleri"
"Yurtiçi Üniversiteler"
"Lütfen Ödeme Yapacağınız Üniversitenin Ä°l Plaka Kodunu Giriniz" yazan bölüme "80" yazıp "GÄ°RÄ°Åž" tuÅŸuna basınca
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi" menüsünden öÄŸrenci numaranızı girerek yatırabilirsiniz. ATM'lerden öÄŸrenci katkı payınızı yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir "GiriÅŸ" tuÅŸuna basarak iÅŸlemlerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ÖÄžRENÄ°M ÜCRETÄ°
Fen-Edebiyat Fakültesi 231,50 TL

2022-2023 EÄŸitim-ÖÄŸretim yılı Akademik Takvimi Ä°çin TIKLAYINIZ

KAYITLA Ä°LGÄ°LÄ° ÖNEMLÄ° NOTLAR
a) Adayların kayıt için bizzat baÅŸvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
b) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneÄŸi kabul edilir.
c) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
d) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
e) Üniversitemiz gerçeÄŸe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal iÅŸlemleri yapmaya yetkilidir.

30.09.2022 Görüntülenme Sayısı: 191