CukurovaMed Erasmus+ Staj Konsorsiyumu 2018/2019 Ä°lk Toplantisi Yapildi
Ekleme Tarihi :26.11.2018 00:00 Güncelleme Tarihi: 26.11.2018 13:14 Görüntüleme Sayısı :2965

Erasmus+ Programı Ana Eylem 1 kapsamında; ÇukurovaMED staj konsorsiyum ortaklarının (Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Sütçü Ä°mam Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Toros Üniversitesi, ÇaÄŸ Üniversitesi ve Adana Ticaret Odalası)  katılımıyla ÇÜ Dış Ä°liÅŸkiler Birimi Toplantı salonunda ÇukurovaMed Staj HareketliliÄŸi Danışmanı, ÇÜ  Erasmus Kurum Koordinatörü ÖÄŸr. Gör. Semra Sadık Krupka ve Müge Ergin önderliÄŸinde Prof. Dr. Harun Arıkan ve Doç. Dr. Rana Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Toplantıda 2017-2018 projesini deÄŸerlendirmesi, 2018-2019 yeni dönem projesine iliÅŸkin; hareketliliÄŸin ECHE kurallarına   uygun nitelikte yürütülmesi açısından yapılacak olan faaliyetlerin organize edilmesi ve yapılması gerekenler, izlenmesi gereken süreç ve konsorsiyum ortakları arasında hibe dağılımı gibi konular ele alınmıştır.

Üniversitemiz Dış Ä°liÅŸkiler Birimi çalışanlarından ÖÄŸr.Gör. Funda Özbakır ve Süleyman Kaplan’ın katılmış olduÄŸu proje toplantısında; üniversite temsilcilerinin sırayla sunularını gerçekleÅŸtirmiÅŸti. Üniversitemizde yapılan konsorsiyum çalışmalarını deÄŸerlendirmek amacıyla  ÖÄŸr. Gör. Funda Özbakır Kuzu tarafından bir sunum gerçekleÅŸtirilmiÅŸ olup, ortaklarla iyi uygulama örnekleri paylaşılmış ve  ortaklar arasında fikir paylaşımları yapılarak, faaliyetten tüm ortakların eÅŸit oranda yararlanmaları kararlaÅŸtırılmıştır. 2014 yılından bu yana ÇukurovaMED Konsorsiyum kapsamında tüm ortaklar genelinde toplam 62 öÄŸrenci staj faaliyetinden uzun süreli yararlanmış tır, AVrupda'da bulunan farklı iÅŸletmelerden 18 alanında uzman kiÅŸiler davet edilmiÅŸtir, 9 personel ise eÄŸitim alma faaliyetinden faydalanmıştır.

Uluslararası Arenada OKÜ
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema