OKÜ öğrencilerine Avrupa\'da Staj Yapma imkanı
Ekleme Tarihi :11.11.2016 11:49 Güncelleme Tarihi: 11.11.2016 11:49 Görüntüleme Sayısı :2450

                                           

 

Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi tarafından, 2014-2015 döneminde Erasmus+ Programı kapsamında Staj Hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmek amacı ile Türk  Ulusal Ajansı’na  yapılan “Yükseköğretim Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu” başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

 Buna göre OKÜ, Çukurova Üniversitesi Koordinatörlüğünde üç bölge üniversitesi  (Çağ Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mersin Üniversitesi) ile Adana Sanayi Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında yürütülmesi düşünülen ‘’Erasmus Staj Konsorsiyumu’’ başvurusu uygunluk ve kalite değerlendirmesi aşamalarında başarılı olarak, bu yıl başvuruda bulunan 12 konsorsiyumdan biri olarak akredite olmuştur. Üniversitemizin dahil olduğu konsorsiyum kapsamındaDış İlişkiler Birimi – Erasmus Kurum Koordinatörlüğünün girişimleriyle, ortak kurumlar ile işbirliği içinde Erasmus Staj Hareketliliği faaliyeti gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

 Akreditasyon sürecini başarı ile tamamlayan kurumlar için hibe tahsisatı, söz konusu faaliyet için Ulusal Ajans’a ayrılan bütçe çerçevesinde yapılarak duyurulacaktır. OKÜ Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisi tarafından önümüzdeki günlerde Konsorsiyumla ilgili detaylı oryantasyon programları düzenlenecek ve  öğrencilerimizin önümüzdeki yıldan itibaren Avrupa’da staj yapmaları mümkün olacaktır.

 

Kabul edilen başvurulara ulaşmak için tıklayınız...

Uluslararası Arenada OKÜ
Uluslararası Arenada OKÜ
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema