Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından yayımlanan LOKUM Sanat ve Tasarım Dergisi (e-ISSN: 2980-0722) 2023 yılında yayın hayatına elektronik ortamda başlamış olup, ESJI, ROAD Index, ASCI Index, EuroPub Index, Google Scholar, Türk Eğitim İndeksi ve ACAR Index başta olmak üzere 25 farklı uluslararası ve ulusal indeks ve veritabanında taranmaktadır. Uluslararası indekslerde taranan hakemli dergi statüsünde olan LOKUM Sanat ve Tasarım Dergisinin 2025 yılı Şubat sayısı (Cilt: 3, Sayı: 1) için makale kabulü 30 Ocak 2025 tarihine kadar devam etmektedir. LOKUM Sanat ve Tasarım Dergisi'nin yayın kapsamında; El Sanatları, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Müzik, Plastik Sanatlar, Sahne Sanatları, Sanat Yönetimi, Sinema, Tekstil ve Moda Tasarımı ile Güzel Sanatlar Temel Alanlarda verilen eğitime (Resim/Resim-İş Eğitimi, Müzik Eğitimi, vb.) yönelik konular yer almaktadır. https://dergipark.org.tr/tr/pub/lokum adresi üzerinden makale kabul eder.

11.10.2024 Görüntülenme Sayısı: 8