Üniversitemiz adına Merkezimiz Koordinatörlüğünde, bilimsel bilgiyi yetişkinlerle ve kurumlarla paylaşarak ve kuramsal bilgiyi uygulama ile bütünleştirerek toplum yararına sunmanın en etkili yöntem ve süreçlerini geliştirmek ve böylece toplumun eğitim ihtiyacını karşılamak üzere eğitimler düzenlenmektedir.

Bu kapsamda, Üniversitemizin çeşitli Fakülteleri öğretim elemanları tarafından 31 Ekim 2024 - 26 Aralık 2024 tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri 44 saatlik “İklim Değişikliği İçin Sürdürülebilir Kalkınma Sertifika Programı” çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Bu programın amacı katılımcıların; Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini (SHK) doğru anlaması, bu hedeflere uygun orta ve uzun vadeli planlamalar yapabilmesi ve bu bakış açısını bütün hayatına yayabilmesidir. Ayrıca bu eğitimin hedefleri arasında, kurumsal yapı ve yöneticileri, etki değerlemesi ve ölçümüne, standart uyumluluğuna, süreç iyileştirilmesine, sürdürülebilir yol haritasına ve iklim değişikliğine hazırlamak, katılımcılara fayda sağlamak yer almaktadır.

Üniversitemiz adına Merkezimiz Koordinatörlüğünde düzenlenecek olan “İklim Değişikliği İçin Sürdürülebilir Kalkınma Sertifika Programı”na, Merkezimizin web sayfası üzerinden (https://yasamboyu.hacettepe.edu.tr) ulaşabilirsiniz

10.10.2024 Görüntülenme Sayısı: 13