TECHNICS-Journal of Applied Technologies Dergisi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından çıkarılan hakemli bir dergidir. Dergi, genelde toplumun bilimsel gelişimine katkı vermek, özelde ise Ambalaj teknolojileri, Bilgisayar ve Bilişim teknolojileri, Sanal Gerçeklik, Elektrik, İklimlendirme ve Soğutma, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon, Radyo ve Televizyon, Seramik ve Cam Tasarımı, Basım, Baskı, Matbaacılık, Yayım, Grafik Tasarımı, Makine ve Metal Teknolojileri, Polimer Teknolojisi, Otomotiv, Sualtı Teknolojisi, Uçak Teknolojisi, Özel Güvenlik ve Koruma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi, Deri Teknolojisi, Sivil Havacılık ve belirtilen alanlarla ilişki tüm disiplinlerin etkileşime girerek, disiplinlerarası bilimsel çalışmaların yaygınlaşmasını sağlamayı kendine amaç edinmiştir.

Yılda iki sayı olarak yayımlanan TECHNICS-Journal of Applied Technologies Dergisi, Ekim sayısı için halen makale değerlendirmeye devam etmektedir. Dergi hakkında ayrıntılı bilgi almak için tjat.iuc.edu.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca iletişim için; tjat@iuc.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

26.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 12