Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Ziyaret
Ekleme Tarihi :17.05.2022 17:21 Güncelleme Tarihi: 17.05.2022 17:21 Görüntüleme Sayısı :1219

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şıhmehmet YİĞİT, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Demet ÖZTÜRK ÇELİK, ve Yüksekokul sekreterimiz Türkan BOZKURT, görevine yeni atanan Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet BÜLBÜL'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR'ın gerçekleştirdiği ziyarette iki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet BÜLBÜL, nazik ziyaretleri dolayısıyla Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Kürşat HAZAR'a  teşekkür etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema