Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Ziyaret
Ekleme Tarihi :08.03.2022 17:29 Güncelleme Tarihi: 08.03.2022 17:29 Görüntüleme Sayısı :1368

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şıhmehmet YİĞİT, ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hikmet TURKAY, görevine yeni atanan Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR'I ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR'ın gerçekleştirdiği ziyarette iki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR, nazik ziyaretleri dolayısıyla Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Kürşat HAZAR'a  teşekkür etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema