Rektörümüz Prof. Dr. Turgay UZUN\'un Yüksekokulumuza Ziyareti
Ekleme Tarihi :05.03.2021 00:00 Güncelleme Tarihi: 05.03.2021 11:48 Görüntüleme Sayısı :1062

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Turgay UZUN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ ve Prof. Dr. Coşkun ÖZALP ile birlikte 03.02.2021 tarihinde Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kürşat HAZAR, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Demet ÖZTÜRK ÇELİK, Öğr. Gör. Orhan GÖK ve Yüksekokul Sekreterimiz İsmail Said AYKANAT Rektör hocamıza Yüksekokulumuz gezisinde eşlik ettiler. Rektör Hocamıza Yüksekokul programı ve planları ile ilgili brifing verildi. Ziyaret sırasında kendisine milli takım forması da hediye edilen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay UZUN, Öğretim elemanlarının görüş ve taleplerini dinleyerek yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulanarak şeref defterini imzaladı. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. UZUN'a Yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema