Amatör Spor Haftası Kutlama Etkinlikleri
Ekleme Tarihi :08.10.2024 10:29 Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 07:45 Görüntüleme Sayısı :45

7-11 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası Kutlama Etkinlikleri açılış törenine, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Servet ÖZORUÇ ve Arş. Gör. Ahmet Ferdi KOÇ eşliğinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul öğrencilerimiz katıldı. Etkinlikler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen Kortej Yürüyüşü ile başladı. Atatürk Caddesi’nden başlayan Yürüyüş, Atletizm Sahası’nda sona erdi. Yürüyüş kortejinde yürüyen sporcularımız, yürüyüş sırasında 100 metrelik Türk Bayrağı taşıdılar.

Kortej Yürüyüşünün ardından Atletizm Sahası’nda düzenlenen Amatör Spor Haftası açılış programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Programda konuşan Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan, “Bizleri bugün bir araya getiren amatör spor: barış, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygıyı içerir. Bu değerlerin tümü amatör ruh ile yükselir. Bakanlığımız bu anlayışla Ekim ayında bu haftayı Amatör Spor Haftası olarak ilan etmiş İl Müdürlüğü olarak bizler de bu haftayı çeşitli spor branşlarında yarışma ve etkinliklerle kutlamaktayız. ”dedi.

Program konuşan Vali Yılmaz yaptığı konuşmada, “Spor sağlıktır, dinç olmaktır, diri olmaktır! Amatör spor haftası münasebetiyle hazırlamış olduğumuz programımıza hoş geldiniz diyor, sizleri en samimi, kalbi duygularımla selamlıyorum. Amatör spor, yalnızca bir hobi değil; aynı zamanda sağlıklı yaşamın, disiplinin ve dayanışmanın bir sembolüdür. Bu hafta, sporun birleştirici gücünü hissetmek ve her birey için ulaşılabilir olduğunu göstermek adına bizlere önemli bir fırsat sağlıyor. Vatandaşlarımızın sporla buluşması, sağlıklı yaşam alışkınlıklarını benimsemesi, bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Bağımlılıkla mücadele, bizim öncelikli konularımızdan biridir." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından sporcularımız gösterilerini sergilediler. Program sonunda Vali Yılmaz, tüm sporcularımızı tebrik ederek, başarılı bir gelecek diledi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema