Tezli Yüksek Lisans Seminer Sunum Programı'na ulaşmak için tıklayınız.

Seminer Sunumları Hakkında

Listede adı olan tüm öğrencilerin sunumlarda hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Not: FORM TEZLİ YL-12: Seminer Değerlendirme Formu’nu öğrenciler sunuma gelmeden önce kendisi dolduracaktır. Bu formu öğrencilerin yanında getirmesi gerekmektedir.

Doç. Dr. Kürşat HAZAR danışmanlığında olan öğrencilerin jürileri Doç. Dr. Servet REYHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Demet ÖZTÜRK ÇELİK olacaktır.

Doç. Dr. Servet REYHAN danışmanlığında olan öğrencilerin jürileri Dr. Öğr. Üyesi Servet ÖZORUÇ ve Doç. Dr. Kürşat HAZAR olacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi Demet ÖZTÜRK ÇELİK danışmanlığında olan öğrencilerin jürileri Dr. Öğr. Üyesi Servet ÖZORUÇ ve Doç. Dr. Kürşat HAZAR olacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi ŞıhMehmet YİĞİT danışmanlığında olan öğrencilerin jürileri Dr. Öğr. Üyesi Servet ÖZORUÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Demet ÖZTÜRK ÇELİK olacaktır.

Form-12 Seminer Değerlendirme Formu'nu indirmek için tıklayınız.

10.06.2024 Görüntülenme Sayısı: 382