T. C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° BEDEN EĞİTÄ°MÄ° VE SPOR YÜKSEKOKULU 2023 ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI

2-6 EKÄ°M TARÄ°HÄ°NDE KESÄ°N KAYIT YAPTIRACAK ASÄ°L ERKEK LÄ°STE Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ.

2-6 EKÄ°M TARÄ°HÄ°NDE KESÄ°N KAYIT YAPTIRACAK ASÄ°L KADIN LÄ°STE Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ.

2-6 EKÄ°M TARÄ°HÄ°NDE KESÄ°N KAYIT YAPTIRACAK ASÄ°L ULUSLARARASI ÖÄžRENCÄ° LÄ°STE Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ.

Not: Boş kalan Milli, Şehit ve Gazi Yakını ve Engelli Kontenjanları Kadın ve Erkek adayların kontenjanlarına aktarılmıştır.

T. C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° BEDEN EĞİTÄ°MÄ° VE SPOR YÜKSEKOKULU 2023 ÖZEL YETENEK SINAVI KESÄ°N KAYIT DUYURUSU

KAYIT Ä°ÇÄ°N GEREKLÄ° EVRAKLAR

1. TYT Sonuç Belgesi.

2. Lise diploması aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi.

3. Son altı (6) ay içerisinde çekilmiÅŸ 4,5x6,0 cm boyutunda vesikalık fotoÄŸraf (6 adet)

4. FotoÄŸraflı Nüfus Cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik belgesi aslı ve fotokopisi.

5.Tam teÅŸekküllü devletüniversite veya özel hastanelerden alınmış “Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt yaptırmasında sakınca yoktur” ibaresi olan SaÄŸlık Kurulu Raporu.

6. Engelli adayların saÄŸlık raporları.

7. Milli Sporcuların, Milli Sporcu Belgesinin ilgili federasyondan ıslak imzalı aslı ve fotokopisi

8. Askerlik çağına gelmiÅŸ adaylar için durumlarını gösterir belge.

9. Åžehit/Gazi yakınları için Aile Sosyal Hizmetler Ä°l MüdürlüÄŸünden alacakları onaylı belge

NOT: Tüm adayların kayda gelirken istenilen evrakları hazır bulundurmaları gerekmektedir. GiriÅŸ ÅŸartlarını taşımadıkları halde yanlış bilgi vererek, asılsız belge veya belgeler ile kaydını yaptırmış olanların bu durumları, eÄŸitim–öÄŸretim süresi içerisinde ne zaman tespit edilirse edilsin, okul ile iliÅŸikleri derhal kesilir ve haklarında kanuni iÅŸlem yapılır.

Asil adayların kesin kayıtları 2-6 EkÄ°m 2023 08:00-17:00 saatleri arasında ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri Daire BaÅŸkanlığı'nda yapılacaktır.

04.09.2023 Görüntülenme Sayısı: 287