Bahçe MYO Oryantasyon Programı Düzenlendi
Ekleme Tarihi :18.10.2023 09:54 Güncelleme Tarihi: 18.10.2023 09:54 Görüntüleme Sayısı :607

Bahçe Meslek Yüsekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim oryantasyon programı online olarak düzenlendi. Oryantasyona Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARDAŞLAR, akademik personel ve Bahçe MYO öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşen programda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARDAŞLAR açılış konuşmasını yaptı. Sonrasında Müdür  Yardımcımız Öğr. Gör. Firdevs YAŞAR Öğrenci işleri, yönetmelikler ve uyulması gereken kuralları anlattı. Daha sonra bölüm başkanları kendi bölümleri ile ilgili detaylı sunumlar yaparak öğrencileri bilgilendirdiler. Oryantasyon soru-cevap bölümü yapılarak tamamlandı.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema