Üniversitemiz Rektörü Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :01.04.2021 00:00 Güncelleme Tarihi: 01.04.2021 16:12 Görüntüleme Sayısı :980

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, birim ziyaretleri kapsamında Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Ziyarette Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARDAŞLAR, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ali ŞABİK, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Firdevs YAŞAR ile Yüksekokul Sekreteri Süleyman BAKAR ve Yüksekokul akademik ve idari personeli hazır bulundu.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARDAŞLAR eğitim çalışmaları ve yüksekokulumuz hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a bilgi verdi.

Daha sonra akademik personel ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, akademik çalışmalar ve işleyiş hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay UZUN'A, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ ve Prof. Dr. Coşkun ÖZALP eşlik etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema