Ekleme Tarihi :05.11.2021 23:59 Güncelleme Tarihi: 05.11.2021 23:59 Görüntüleme Sayısı :1218

"Bahçe MYO Hoş Geldiniz Gecesi" Yüksekokulumuzda düzenlendi. Bahçe belediyesinin katkıları ile düzenlenen geceye Bahçe Kaymakamı Azizi KAYABAŞI,  İlçe Jandarma Komutanı Osman Salih İnce, İlçe Emniyet Müdürü Kemal ADIR ve protokol üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.

Gecede açılış konuşlarını Bahçe Kaymakamı Azizi KAYABAŞI ve Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARDAŞLAR yaptı.

Gecede geçen eğitim-öğretim yılında dereceye giren öğrencilerimize onur ve yüksek onur belgeleri verildi. Sonrasında ise Bahçe MYO Hoş Geldiniz pastası kesildi. Daha sonra ise Grup Anavarza konseri verildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema