2024 YKS sonucu ile üniversitemize kayıt yaptıran

1. Sınıf öğrencilerinin dikkatine!!!

 2024 YKS sonucu ile üniversitemize kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencileri için Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet sınavı detayları:

Tarih:  

  17 Eylül 2024 

Saat:  

  11:00-12:30 

Sınav Yeri:  

  Bahçe Meslek Yüksekokulu. 

Not:  

  Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet sınavına başvuru yapmak zorunlu olmayıp sadece YDI-I (İngilizce I) ve YDI-II (İngilizce II) derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki bağlantıda bulunan formu doldurarak 8 Eylül 2024 saat 23:59'a kadar sınav başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler sınava girme haklarını kaybedeceklerdir.

 

 

 

Başvuru Linki

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDa1cOlsdgvyUCjCm3IcXxDfT5MoYZd9RqtGAqo414TvQieA/viewform?usp=sharing

 

Ayrıca, 2024 YKS sonucu ile üniversitemize kaydolan ve Ortak Zorunlu Yabancı Dil İngilizce Dersinden muaf olmak isteyen 1. sınıf öğrencileri (İngilizce Mütercim Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri dışındaki bir bölüme kaydolan öğrenciler) son üç yılda yapılan merkezi İngilizce sınavlarından (YDS, YÖKDİL. TOEFL vb.) birinden en az 50 ve dengi puan aldıkları gösteren veya daha önce başka bir üniversitede bu dersi başarı ile tamamladıklarını kanıtlayan belgeleri ibraz etmek zorundadır. Ortak Zorunlu Yabancı Dil İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bağlantıda mevcut olan Microsoft Word dosyasını eksiksiz doldurarak ve yukarıda belirtilen belgeleri ibraz ederek, 'basvuruyadyo@osmaniye.edu.tr' adresine en geç 13.09.2024 tarihi saat 23.59'a kadar mail atmaları veya Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğine bu belgeleri elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil İngilizce Dersi Muafiyet Formuna Ulaşmak için Tıklayın.

Önemli Not: İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü ve İngilizce Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencileri hazırlık sınıfı okumak zorunda oldukları için bu bölümlerdeki öğrencilerin Hazırlık Sınıfı Muafiyet sınavı 12 Eylül’de yapılacak olup yukarıda belirtilen FORMLARI DOLDURMALARINA GEREK YOKTUR. 

05.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 346