STAJ SINAVI

Staj sınavı 18.10.2023 tarihinde yapılacaktır. Sınav ister yüz yüze ister çevrimiçi yapılabilecektir.
1.Çevrimçi sınav: Sınava çevrimiçi girmek isteyen öğrenciler 17.10.2023 tarihine kadar staj dosyalarını BMYO öğrenci işlerine kargoyla (gönderdiklerini kanıtlayan belgeyi öğrenciler saklamalıdır. öğrenci işleri teslim almadığı dosyadan sorumlu değildir) göndermelidir. Bu öğrencilerin sınavı 18.10.2013 tarihinde bölüm başkanının belirleyeceği bir teams bağlantısı üzerinden saat 10:00'da yapılacaktır. Sınavlar kayıt altına alınacaktır.
2. Yüz yüze sınav: sınava yüz yüze girmek isteyen öğrenciler 18.10.2023 tarihinde Bahçe MYO girişinde her bölüme ayrılan alanda sınava gireceklerdir. Bu sınavda öğrenciler staj dosyalarını imza karşılığı komisyona teslim edeceklerdir.
Öğrenciye not: Staja raporlu olduğu için katılamayan öğrenciler YÖNETMELİKLERDE BELİRTİLEN GEÇERLİ BİR KURUMDAN ALDIKLARI geçerli rapor belgelerini 19.10.2023 tarihinde bölüm sekreterliğine (Serhat Akkaya) iletmelidirler. Bu öğrencilerin sınavı en geç 15 gün içinde yapılacaktır. Geçerli mazereti olmayan öğrenciler için kesinlikle geç sınav yapılamayacaktır.
Süre: Sınav süresi ertelenmeyecek ve katılmayan öğrenciye ikinci bir hak verilmeyecektir.

03.10.2029 Görüntülenme Sayısı: 73