Üniversitemizde 2022-2023 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları, Üniversitemizin Akademik Takviminde belirtilen 12 Eylül 2022 saat 09.00 ile 16 Eylül 2022 saat 23.59 arasında, ders ekleme-çıkarma ve danışman onayı ise 19 Eylül - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilecektir.  

     Yeni kazanan öÄŸrencilerimiz dahil tüm öÄŸrencilerimizin ders kayıtlarını akademik takvimde belirlenen günlerde yapmaları gerekmektedir.  Süresinde mezun olamayan Normal ÖÄŸretim programlarına kayıtlı öÄŸrenciler  ile  Ä°kinci ÖÄŸretim programına kayıtlı ÖÄŸrenciler  Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen öÄŸrenci katkı payı / öÄŸrenim ücretlerini ödeyerek, internet üzerinden dersleri seçmek suretiyle yenilemek zorundadırlar. Kayıt yenileme iÅŸleminin sorumluluÄŸu öÄŸrenciye aittir. Belirtilen sürede kayıtlarını yenilemeyen öÄŸrenciler, o dönemin derslerini alamaz ve bu derslerin sınavlarına giremez. 

           Katkı payı/öÄŸrenim ücreti ödeyecek olan öÄŸrencilerimiz, bulundukları yerdeki en yakın T.C. Ziraat Bankası veya Türkiye Ä°ÅŸ Bankası ATM'lerinden veya internet ÅŸubesinden 12 Eylül 2022 saat 00.00'dan 15 Eylül 2022 PerÅŸembe günü 23:59'a kadar katkı payı/öÄŸrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Katkı Payınızı/ ÖÄŸrenim ücretinizi ödeyebilmeniz için  ;

T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden 
"Ödeme Ä°ÅŸlemleri"
"EÄŸitim/Sınav Ödemeleri"
"Üniversite Ödemeleri"
"AnlaÅŸmalı Üni. Ödemeleri"
"Yurtiçi Üniversiteler" baÅŸlıklarından
"Lütfen Ödeme Yapacağınız Üniversitenin Ä°l Plaka Kodunu Giriniz" yazan bölüme "80" yazıp "GÄ°RÄ°Åž" tuÅŸuna basarak
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi" menüsünden öÄŸrenci numaranızı girerek ödemenizi tamamlayabilirsiniz.  

Türkiye Ä°ÅŸ Bankası’nda Ä°nternet Åžubesi ve Ä°ÅŸCep’ten 
“Ödeme yap" 
"EÄŸitim Ödemeleri"
"Üniversite Ödemeleri"
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi"
Seçtikten sonra öÄŸrenci numaranızı yazarak, 
0 850 724 0 724 numaralı Telefon Åžubesi’nden müÅŸteri temsilcileri ile, kartlı ve kartsız olarak Bankamatiklerden ve Türkiye Ä°ÅŸ Bankası Åžubelerinden
Ödemelerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz. ATM'lerden öÄŸrenim ücreti yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir ."GiriÅŸ" tuÅŸuna basarak iÅŸlemlerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

https://obs.osmaniye.edu.tr/  ÖÄŸrenci Bilgi Sistemine giriÅŸ  yapabilmek için 

Şifre Sıfırla bağlantısını kullanarak

 

08.09.2022 Görüntülenme Sayısı: 62