Üniversitemiz Öğretim Üyesinin Projesine TÜBİTAK'tan Destek

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri ERDEM'in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri ERDEM’in yürütücü olarak TÜBİTAK-BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında sunduğu “Deprem Verilerine Dayalı Bilimsel Yayın Hazırlama Eğitimi” başlıklı projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

Proje ile katılımcıların deprem konusunda çalışmalar yapmasını teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla akademik çalışmalarında deprem verilerinin kullanımı, deprem haritaları üzerindeki özel işaretlerin anlamı, harita ölçüm ve çizim aşamaları, kullanılan bilgisayar programlarının ve ölçü aletlerinin tanıtımı amaçlanmaktadır.

24 Mayıs 2023 (Bu haber 686 defa görüntülendi)