Rektörümüz Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’de İncelemelerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti.

TUSAŞ Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile TUSAŞ Akademi ve üniversitemiz arasında iş birliği imkânlarının  değerlendirildiği ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti.

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ile yaptığı görüşmede milli muharip uçak ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Temel Kotil, üniversitemiz ile TUSAŞ arasında yapılacak iş birliği çalışmaları için süreç başlatılması konusunda olumlu baktıklarını ifade etti.

Bilimsel ve sektörel ikili iş birliklerinin konuşulduğu ziyaret TAI tesislerinin gezilmesi ile sona erdi.

31 Ocak 2023 (Bu haber 1179 defa görüntülendi)