Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan'ın Projesi TÜBİTAK Tarafından Kabul Edildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan'ın yürütücüsü olduğu “Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrenciler için Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Hazırlama Uygulamalı Eğitimi-2022” başlıklı proje TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından kabul edildi.

8-11 Aralık 2022 tarihleri arasında üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi  Doç. Dr. Suat TEKİN, Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi  Doç. Dr. Kenan KORAN, Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz ERDEN ve Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat ÇAKIR ile Doç. Dr. Ersen ERASLAN Eğitmen olarak görev alacak.

Etkinlik Sağlık Alanında eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenmekte  ve başvurular www.tubitaketkinlik.com adresi üzerinden alınmaktadır.
4 Kasım 2022 (Bu haber 683 defa görüntülendi)