22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu Sona Erdi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu kapanış oturumu Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yapıldı.

Kapanış oturumunun başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun yaparken, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Bulut ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nohutçu ise değerlendirmelerde bulundu.

Oturumun sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, katkıları dolayısıyla Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Bulut ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nohutçu’ya plaket takdim etti.

Daha sonra 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumuna bildirileri ile katkıda bulunanlar ve foruma maddi anlamda destek olan sponsorlar için gala yemeği düzenlendi.

KAYFOR 22 gala yemeğine başta Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz olmak üzere Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Genel Meclis Başkan Vekili Enver Bozdoğan, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül, KAYFOR 22 Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Burhanettin Coşkun, ilimize gelen çok değerli bilim insanları ve sponsorlar ile davetliler katıldı.

Düzenlenen Gala programda konuşan Osmaniye Belediye Başkanı  Kadir Kara, “Üniversite bir şehrin misyonu açısından şehir ile entegrasyonu açısından ve şehrin hem ulusalda hem de uluslararası ölçekte vizyon penceresi olarak görülmektedir. Üniversitemizde yapılan bu tür etkinlikler her geçen gün Osmaniye’nin dışarıya açılan misyon penceresini daha da büyütmekte ve geliştirmektedir. Buna katkı sağladıkları için saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun başta olmak üzere Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin bütün çalışanlarına bütün Osmaniye halkı adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu dolayısıyla Osmaniye’mizde olan tüm akademisyenlerimizi Osmaniye’mizde görmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Daha sonra gala yemeğinde, 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu'na destekleri dolayısıyla Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’a Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı adına OOSB Müdürü Musa Gönül’e, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sponsorlar OSMAK Rulo Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı İsmihan Kobaner, Kadirli Park Orman Restaurant işletmecisi Buse Topalhan ve Seyirtepe Restaurant işletmecisi Süleyman Temel’e Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından plaket takdim edildi.

Son bölümde ise Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Burhanettin Coşkun’a, Coşkun ise Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a plaket takdim etti.

22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu'nun son gününde ise konuk bilim insanlarına ilimiz Kastabala Antik Kenti, Karatepe Kilim Kooperatifi ile Karatepe Aslantaş Milli Parkı ve Açık Hava Müzesi gezdirildi.

22 Ekim 2022 (Bu haber 868 defa görüntülendi)