OKÜ Bahar Şenliği’nde Dolu Dolu 2. Gün

Üniversitemiz Bahar Şenliği’nin ikinci günü, OKÜ Genç-İz Kulübü tarafından hazırlanan çeşitli yarışmalarla başlayıp, şenlik şahnesinde Üniversitemiz Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ile devam etti.

İstek şarkılar ile devam eden Bahar Şenliği’nde 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gençlik Sanat Tiyatrosu tarafından ‘Nereden Geldin Teyze’ isimli komedi tiyatro oyunu sergilendi.

15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde, tek perde olarak sergilenen ‘Nereden Geldin Teyze’ isimli komedi tiyatro gösterisi Üniversitemiz öğrencileri tarafından büyük alkış aldı.

Şenlik alanında devam eden etkinliklerde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu. İzleyenlerden büyük alkış alan halk oyunları sonrasında şenlik sahnesinde karaoke etkinliği düzenlendi. Daha sonra Üniversitemiz Genç-İz Kulübü tarafından hazırlanan balon ve uçurtma etkinliğinde yüzlerce balon gökyüzü ile buluşturuldu.

Öğrencilerin halaylarla eğlendiği bahar şenliğinde OKÜ Müzik Kulübü şenlik sahnesinde yer alarak birbirinden özel eserleri seslendirdi.

2. Gün etkinliklerine Melek Mosso Damga Vurdu

Bahar şenliğinde ikinci günün sonunda Melek Mosso sahne alarak geceye damga vurdu. Konser öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret eden sevilen sanatçıya Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Karatepe Kilimi takdim edildi.

Konser için OKÜ Stadyumuna gelen Melek Mosso ve orkestrası seslendirdikleri şarkılarla Üniversitemiz stadyumunu dolduran hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, konser arasında ünlü sanatçı Melek Mosso’ya çiçek takdim etti.

Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Melek Mosso’ya teşekkür ediyor, şehitler diyarı ve yiğidin harman olduğu Osmaniye’ye hoşgeldiniz diyoruz.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, katılımın ve ilginin yoğun olduğu Melek Mosso konserinin son bölümünü sahnenin önünden izleyerek öğrencilerin eğlencesine eşlik etti.
Sevilen sanatçının şarkılarıyla doyasıya eğlenen Osmaniyeliler de, unutulmaz bir gece yaşadı.

18 Mayıs 2022 (Bu haber 1026 defa görüntülendi)