Üniversitemiz Anaokulu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte Anaokulu’muz öğrencileri ülkemizin farklı yörelerine ait halk oyunları gösterilerini sergiledi.

Programı ilgi ile izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Çocuklarımızın milli değerleri yansıtmaları bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Dünya çocuklarına böylesine anlamlı bir günü armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun daha sonra minik öğrencileri sınıflarında ziyaret edip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

22 Nisan 2022 (Bu haber 662 defa görüntülendi)