Rektörümüz, Öğrenci Kulüpleri ve Öğrenci Topluluklarının Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun başkanlığında Üniversitemiz  Kütüphane Konferans Salonunda Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin başkanlarının katılımıyla  toplantı düzenlendi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Savaş Dündar ve Şube Müdürü Remzi Pırnaz ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Şube Müdürü Fatma Ablay katıldı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç  Üniversitemizin öğrenci kulüplerimizden beklentilerini  dile getirirken Üniversitemiz  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Remzi Pırnaz, etkinlik düzenlemek isteyen kulüplerin izlemesi gereken yollardan,  Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Şube Müdürü Fatma Ablay ise öğrencilere Basın ve Halkla İlişkiler Biriminin ögrenci kulüplerimize hangi konularda destek olacağı ile ilgili bilgiler verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Öğrenci kulüpleri ve öğrenci toplulukları bizler için çok değerli,  sizler burada çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Hem sanatsal, kültürel faaliyetler yürütüyor hem de buradaki geniş öğrenci topluluğunun sözcülüğünü yapıyorsunuz. Biz bundan dolayı öğrenci kulüplerini çok önemsiyoruz. Sizler ne kadar etkin olur ve daha fazla faaliyet gerçekleştirirseniz  biz bu durumdan memnun oluruz. Gerçekleştirecek olduğunuz etkinliklerde sizlere destek olur ve  planlı bir şekilde hep birlikte çok daha güzel faaliyetler yapabiliriz.” diye konuştu.

Öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen etkinliklerin de değerlendirildiği toplantıda öğrenci kulüp başkanları söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.
28 Aralık 2021 (Bu haber 704 defa görüntülendi)