Rektörümüzden Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’u makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun ile Osmaniye için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ile her türlü işbirliğine kapılarının açık olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliğinden dolayı Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

31 Mart 2021 (Bu haber 1321 defa görüntülendi)