Üniversitemiz, ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi ile Yetki Yenileme Sözleşmesini İmzaladı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından Mersin’de faaliyet gösteren ve “Bina ve Hizmetler” uzmanlık alanında kurumumuzdan daha önce yetki almış 3. Şirket olan ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi’nin, “Bina ve Hizmetler” uzmanlık alanındaki Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) Şirket yetkisi yenilenmiştir.

Rektörlük makamında yapılan imza töreninde, yetki yenileme sözleşmesini üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi adına Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin imzaladı.

OKÜ Enerji Eğitim Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuya ilişkin açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Üniversitemiz tarafından 5 yıl önce yetki almış 3. Şirket olan ve bölgemizde faaliyet gösteren önemli şirketlerden biri olan ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi’nin bu süreçte yürütmüş olduğu önemli çalışmalar, özellikle bölgemizde yürütülen enerji verimliliği çalışmalarının arttırılmasına büyük katkı sağlamıştır. Şirketin faaliyetlerinin imzaladığımız bu yetki yenileme sözleşmesi kapsamında devam edecek olması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

10 Temmuz 2024 (Bu haber 186 defa görüntülendi)