OKÜ 4. Engelsiz Kültür, Sanat ve Spor Şenliği Düzenlendi

OKÜ Engelsiz Gelecek Kulübü tarafından düzenlenen ‘’4. Engelsiz Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’’ üniversitemizde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz bünyesinde sosyal sorumluluk faaliyetlerine aktif bir şekilde devam eden Engelsiz Gelecek Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Engelsiz Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’’, OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu’nda bir dizi aktivite ile gerçekleştirildi. Etkinlikte, üniversitemiz akademik ve idari çalışanları, özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci de yer aldı.

Etkinlikte Eğlence ve Spor Bir Arada

Engelsiz Gelecek Kulübü tarafından 4.sü hayata geçirilen şenlik, çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerle dolu geçti. Şenliğe katılanlar karaoke, halk oyunları ve dans gösterileri gibi aktivitelerle keyifli anların tadını çıkarırken, aynı zamanda golbol, voleybol, tekerlekli sandalye basketbol gibi spor aktivitelerine de katılma fırsatı buldular. Resim sergisinin yanı sıra şiir ve şarkı performansları ile etkinlik, katılımcıların beğenisini kazandı.

OKÜ Engelsiz Gelecek Kulübü adına teşekkürlerini ileten Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Işıker, şenliğe katkı sağlayan tüm katılımcılara ve sosyal sorumluluk faaliyetlerine destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür ederek, ‘’Amacımız, özel gereksinimli bireylere yönelik algıyı değiştirerek, özel gereksinimli bireylerin sosyal açıdan güçlenmesinin yanı sıra onların başarı ve yetenekle anılmasını sağlayacak toplumsal bir bilinç oluşturmaktır.’’ şeklinde konuştu.

Etkinlik kapsamında düzenlenen aktivitelere ve spor müsabakalarına katılanlara katılım belgesi, etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan katılımcılara ise teşekkür belgesi takdim edildi.

7 Haziran 2024 (Bu haber 144 defa görüntülendi)