TANAP-Üniversite Buluşması OKÜ'de Gerçekleştirildi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi (MDBF) tarafından düzenlenen Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Üniversite Buluşması, MDBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında "Mühendisliğin Bugünkü ve Gelecekteki Önemi ve Yeri" başlıklı bir söyleşi yapıldı. Söyleşiye, TANAP Doğalgaz İletişim A.Ş. Mühendislik Hizmetleri Direktörü Alper Taşdemir konuşmacı olarak katıldı.

Alper Taşdemir, mühendislik eğitimi alan öğrencilere bu mesleğin akademik alan ve çalışma hayatındaki kesişme noktaları, ulusal ve uluslararası eğilimler ve yaklaşımlar hakkında önemli bilgiler aktardı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Taşdemir, mühendislik mesleğinin geleceği hakkında genç mühendis adaylarına yol gösterici bilgiler sundu.

Etkinlik sonunda, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun adına Alper Taşdemir'e teşekkür belgesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan tarafından takdim edildi. MDBF tarafından düzenlenen etkinlik, öğrencilere mühendislik alanında değerli bilgiler edinme fırsatı sunarak büyük ilgi gördü.

21 Mayıs 2024 (Bu haber 231 defa görüntülendi)