Uluslararası Misafirlerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

OKÜ Dış İlişkiler Birimi koordinasyonunda düzenlenen 2. Uluslararası Personel Hareketliliği Haftası kapsamında, farklı ülkelerden gelen akademik ve idari personel, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenen '’2. Uluslararası Erasmus+ Personel Hareketliliği Haftası'’ programı dahilinde İtalya, Polonya, Bosna Hersek ve Tayland'dan üniversitemize gelen konuklarla bir araya geldi. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, misafirler kendi ülkeleri ve üniversiteleri hakkında bilgi verirken, üniversitemizle ilgili deneyim ve gözlemlerini de paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, eğitim-öğretim alanında iş birliği ve kültürel etkileşimin önemini vurgulayarak, Erasmus+ personel hareketliliği programıyla şehrimize gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlanmasına özen gösterildiğini ifade etti. Nazik ziyaretleri dolayısıyla her bir misafire ayrıca teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, eğitim-öğretim alanında bu tür etkileşimlerin üniversitemizin uluslararası boyutta tanınırlığını ve iş birliğini artırmada önemli rol oynadığını belirtti.

15 Mayıs 2024 (Bu haber 217 defa görüntülendi)