Rektörümüz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladı ve taleplerini değerlendirdi.

Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan ve öğrencilerin hem akademik hem de sosyal yönden gelişimlerine çeşitli etkinliklerle katkıda bulunmayı amaçlayan Kalite Kulübü tarafından düzenlenen ‘‘Rektörümüz Öğrencilerle Buluşuyor’’ adlı etkinlik, OKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin talep ve önerilerinin alınması amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrencilerle karşılıklı sohbet ederek onların görüş ve taleplerini dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversite yaşamında öğrenci kulüplerinin sosyal ve akademik anlamda büyük önem taşıdığını vurgulayarak ‘‘Öğrenci kulüpleri, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, farklı alanlarda deneyim kazanmaları ve sosyal ağlarını genişletmeleri açısından son derece kıymetlidir.’’ ifadelerinde bulundu.

Üniversitemizde sosyal imkanların artırılmasına ve düzenlenmesi planlanan etkinliklere yönelik önemli mesajlar da veren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, eğitim-öğretim ve akademik niteliğinin yanı sıra üniversitelerin esas unsurunun öğrenciler olduğunu vurgulayarak OKÜ bünyesinde öğrencilere sosyal ve kültürel kazanımlar sağlayacak faaliyetlere önem verdiklerini belirtti.

Çok sayıda öğrencinin üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a soru sorma ve taleplerini iletme fırsatı bulduğu etkinliğin koordinasyonunu sağlayan OKÜ Kalite Kulübü üyeleri, yeni kurulmuş bir topluluk olarak üniversite bünyesinde faaliyetlerine aktif bir şekilde devam edeceklerini belirterek etkinliğe ve öğrenci kulüplerine sağladığı desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

4 Nisan 2024 (Bu haber 308 defa görüntülendi)