Final Sınavları Öncesi Öğrencilere Uzaktan Eğitim Sisteminde Sınava Girme ve Ödev - Proje Teslim Etme ile İlgili Online Eğitim Yapıldı.
Date Added :21.06.2021 00:00 Date of Update: 07.09.2021 12:45 App.goruntuleme_sayisi :711

Üniversitemizde öÄŸrencilerimize uzaktan eÄŸitim sisteminde sınava girme, ödev ve proje teslimi konularında bilgi düzeylerinin arttırılması, karşılaÅŸalabilecekleri sorunların önlenmesi, karşılaşılan sorunlara daha hızlı çözüm geliÅŸtirilebilmesi ve sorunların en aza indirilebilmesi amacıyla 18.06.2021 tarihinde Uzaktan EÄŸitim Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi tarafından tüm merkez çalışanlarının dahil olduÄŸu eÄŸitim verildi. Program, birer saatlik 5 ayrı online toplantı ÅŸeklinde gerçekleÅŸtirildi.

Söz konusu eÄŸitimde, sınava nasıl giriÅŸ yapılacağı, sınav esnasında nelere dikkat edileceÄŸi, sınavın nasıl tamamlanacağı konularında bilgiler sunuldu. Ayrıca bir ödev veya projenin sisteme nasıl yükleneceÄŸi, sisteme yüklerken nelere dikkat edileceÄŸi ve konu ile ilgili yenilikler ve güncellemelerden bahsedildi. Her bir oturum yaklaşık 30 dakika sürdü ve öÄŸrencilerden gelen sorulara yanıtlar verildi.

ABOUT US

CERTÄ°FÄ°CATE PROGRAMS

HELP VIDEOS

HELP DOCUMENTS

DOCUMENTS
Personnel e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema