OKÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliği Başladı
Date Added :23.11.2023 09:11 Date of Update: 23.11.2023 09:11 App.goruntuleme_sayisi :422

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öÄŸrenci kulüpleri ve toplulukları, tanıtımlarını yapmak ve ortak ilgi alanlarına göre yeni öÄŸrencilerle buluÅŸmak üzere bir araya geldi.

 



Üniversitemiz, öÄŸrencilerin ilgi alanlarına yönelik olarak faaliyetler yürüten öÄŸrenci kulüplerini ve topluluklarını "OKÜ Kulüpler Toplanıyor" sloganıyla bir araya getirdi. Üniversitemiz SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığı tarafından organize edilen etkinlik 22-23 Kasım 2023 tarihleri arasında, OKÜ Kütüphane önünde tüm öÄŸrencilerimizin katılımına açık olacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, etkinlikte öÄŸrencilerle bir araya gelerek birçok standı ziyaret etti ve kulüp temsilcilerinden faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz öÄŸrencilerine aktif bir üniversite yaÅŸamı sürebilmeleri için önerilerde bulunarak, öÄŸrenci kulüplerinin üniversite deneyimine saÄŸladığı katkıyı vurguladı.



2 gün boyunca devam edecek etkinlik kapsamında, üniversitemizde faaliyet gösteren öÄŸrenci kulüpleri ve toplulukları, stantlarında kendilerini tanıtma fırsatı bulmalarının yanı sıra öÄŸrenciler, ilgi duydukları alanlarda faaliyet gösteren kulüplerle tanışarak, yeni arkadaÅŸlıklar kurma ve kiÅŸisel geliÅŸimlerine katkıda bulunma ÅŸansına sahip olacaklar.

OUR FAICILITIES
OKÜ Kindergarten

CLUBS
CLUBS

PART TIME
Personnel e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema