Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Özge SÜFER, aşağıda isimleri ve numaraları belirtilen COST (European Cooperation In Science and Technology) projeleri kapsamında çalışma grubu üyesi seçilmiştir.
*CA22134 - Sustainable Network for Agrofood Loss and Waste Prevention, Management, Quantification and Valorisation, Yürütücü/Başkan: Gianfranco Romanazzi
*CA21149 - Reducing acrylamide exposure of consumers by a cereals supply-chain approach targeting asparagine, Yürütücü/Başkan: Nigel Halford
*CA20128 - Promoting Innovation of Fermented Foods, Yürütücü/Başkan: Christophe Chassard
*CA20138 - Network on Water-Energy-Food Nexus for a Low-Carbon Economy in Europe and Beyond, Yürütücü/Başkan: Chrysi Laspidou
*CA19124 - Rethinking Packaging for Circular and Sustainable Food Supply Chains of the Future, Yürütücü/Başkan: Milena Corredig
*CA22146 - Harnessing the potential of underutilized crops to promote sustainable food production (DIVERSICROP), Yürütücü/Başkan: Sonia Negrao
*CA18225 - Taste and Odor in early diagnosis of source and drinking Water Problems, Yürütücü/Başkan: Triantafyllos Kaloudis
Öğretim üyemizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.