OKÜ Ailesi Bayramlaşma Programı Müzik Bölümü Dinletisi
Date Added :11.07.2023 11:32 Date of Update: 11.07.2023 11:32 App.goruntuleme_sayisi :424

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Kurban Bayramı münasebetiyle  üniversitemiz  akademik ve idari çalışanları ile bir araya geldi. 

Üniversitemiz Sosyal Tesisler  alanında gerçekleÅŸtirilen bayramlaÅŸma törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp,  dekanlar, rektör danışmanları, yüksekokul müdürleri, daire baÅŸkanları,  ÅŸube müdürleri ile diÄŸer akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Kurban Bayramı vesilesiyle 6 Åžubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baÅŸsaÄŸlığı dileyerek Rabbim bir daha böyle bir felaketi yaÅŸatmasın dedi.

BayramlaÅŸma programında üniversitemiz Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü ArÅŸ. Gör. Ahmet Korkmaz 3. sınıf öÄŸrencimiz Zeynep ÅžekeroÄŸlu ve 2. sınıf öÄŸrencimiz M. Enes Erat tarafından müzik dinletisi gerçekleÅŸtirildi. GerçekleÅŸtirilen Müzik dinletisi dinleyenler tarafından beÄŸeniyle karşılandı.

Personnel e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema