Bölüm öğrencilerimiz TÜBİTAK (BİDEB) 2237 Etkinliğinde
Date Added :03.05.2024 11:29 Date of Update: 03.05.2024 11:29 App.goruntuleme_sayisi :209


TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB), 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında yürütülen Göç Araştırmalarında Güncel Yöntemler: Kuş Halkalama, Geolocator Cihazı ve Sayım Teknikleri Kursu” isimli projeye bölümümüz Lisans 4. sınıf öğrencilerinden Hasan KAYA ve Beyza GÜROĞLU kabul edildi. 

Antalya'da gerçekleştirilen ve düzenleme kurulu başkanlığını Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan KARAARDIÇ ve Dr. Esat KIZILKAYA'nın yaptığı etkinlikte Öğrencilerimiz "Göç Araştırmalarında Güncel Yöntemler: Kuş Halkalama, Geolocator Cihazı ve Sayım Teknikleri Kursu" isimli bilimsel etkinlik çerçevesinde, konusunun uzmanı bilim adamları tarafından disiplinler arası ve birbiri ile bağlantılı eğitim programı çerçevesinde teorik-uygulamalı eğitimler aldı.

Kuş araştırmalarında dünyada yaygın olarak kullanılan kuş halkalama ve markalama yöntemi, geolocator cihazı ve sayım tekniklerini bilimsel bir çerçevede teorik ve uygulamalı olarak öğrenmesi için öğrencilerimize bu imkanı sunan proje ekibine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..



UNDERGRADUATE
SCHEDULE COURSE CONTENTS

Personnel e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema