Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Tanışma Etkinliği
Date Added :14.06.2022 17:22 Date of Update: 14.06.2022 17:22 App.goruntuleme_sayisi :529
Tezsiz yüksek lisans programında lisansüstü eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz düzenledikleri etkinlikle bölümümüz Öğretim elemanları ile OMYO Otağında bir araya geldi. 

2021-2022 akademik yılı kapsamında çevrimiçi olarak devam eden derslerden sonra öğretim elemanlarımızla bir araya gelen öğrencilerimizin etkinliği tanışma ve bilimsel sohbet havasında geçti. Biyoloji Bölüm başkanımız Sayın Prof. Dr. Hüsniye AKA SAĞLIKER'in koordinasyonunda düzenlenen etkinliğe Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Filiz ÖZBAŞ GERÇEKER de teşrif ettiler. Dekan yardımcılarımızdan Sayın Doç. Dr. Şenay ATAM ve Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Abdullah Mart, Doç. Dr. Menderes ÇENET, Dr. Öğr. Üyesi Nuh KORKMAZ, Öğr. Gör. Ömer LEKESİZ ve Arş. Gör. Kağan VERYER'in de katılım sağladığı etkinliğimiz öğrencilerimizin sunduğu ikramlar sonrası öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımız arasında geçen fikir alışverişi ile devam etti. 

Farklı bölümlerden mezun olmasına rağmen biyoloji bölümünde tezsiz yüksek lisans eğitimi almaktan duydukları mutluluğu dile getiren ve aldıkları eğitimin hayatlarına sağladığı katkıları vurgulayan öğrencilerimize teşekkür eden Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ, öğrencilerimizden gelen bu düşüncelerin lisansüstü programımızın kalitesinin artması açısından çok önemli olduğunu vurguladı. 

Etkinliğimiz fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

UNDERGRADUATE
SCHEDULE COURSE CONTENTS

Personnel e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema