Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Our University
- NEWS
- Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza B...
Date Added :23.06.2022 13:01
Date of Update: 09.06.2022 00:00
App.goruntuleme_sayisi :837
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği düzenlenmiştir.
Student
Student Information System (OBS) Academic Supervisor Academic Calender Adjustment Programme Scholarships Course Lists, Credits and Contents Horizontal and Vertical Transition Double Major Programs Minor Programs Part Time Student Undergraduate Curriculum Graduate Programs Student Council Student Clubs Internship Student Satisfaction Survey Alumni Information System and Alumni OpinionsQuality
Quality Commission Quality Policy Organization Chart Our Stakeholders Forms Strategic Plan Self-Assessment Quality Manual Directives Instructions Workflow Scheme Internal Control CONFIDENTAL TASKS Risks Unit Task Descriptions Personnel Task Descriptions Process Cards Service Inventory Public Service Standard Occupational Health and Safety Internal Directive Occupational Health and Safety Internal DirectiveResearch
International
Prospective Student
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.