GASTRONOMİ KULÜBÜ VE REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ
- Our University
- NEWS
- GASTRONOMİ KULÜBÜ VE REKREASYON YÖNETİMİ BÖ...
Date Added :19.04.2022 13:17
Date of Update: 19.04.2022 13:17
App.goruntuleme_sayisi :671
Üniversitemiz kulüplerinden Gsstronomi Kulübü öncülüğünde, Rekreasyon Yönetimi bölümü katkılarıyla fakültemiz öğrencilerine iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Rekreasyon Yönetimi bölümü akademik, idari çalışan ve öğrencileri olmak üzere çok sayıda katılım sağlandı.
Student
Student Information System (OBS) Academic Supervisor Academic Calender Adjustment Programme Scholarships Course Lists, Credits and Contents Horizontal and Vertical Transition Double Major Programs Minor Programs Part Time Student Undergraduate Curriculum Graduate Programs Student Council Student Clubs Internship Student Satisfaction Survey Alumni Information System and Alumni OpinionsQuality
Quality Commission Quality Policy Organization Chart Our Stakeholders Forms Strategic Plan Self-Assessment Quality Manual Directives Instructions Workflow Scheme Internal Control CONFIDENTAL TASKS Risks Unit Task Descriptions Personnel Task Descriptions Process Cards Service Inventory Public Service Standard Occupational Health and Safety Internal Directive Occupational Health and Safety Internal DirectiveResearch
International
Prospective Student
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.