Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
- Our University
- NEWS
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafın...
Date Added :25.04.2024 15:36
Date of Update: 25.04.2024 00:00
App.goruntuleme_sayisi :440
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN ve 4. Sınıf öğrencileri tarafından Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz dersi kapsamında 25.04.2024 tarihinde Adana iline teknik gezi düzenlendi.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Balcalı Süt İşletmesine düzenlenen gezide Süt İşletmesi sorumlusu Dr. Mine Çürük ve Gıda Mühendisi Dr. Tüba Şimşek Mertoğlu tarafından öğrencilere, süt ve süt ürünlerinin üretimin süreçleri hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.
Student
Student Information System (OBS) Academic Supervisor Academic Calender Adjustment Programme Scholarships Course Lists, Credits and Contents Horizontal and Vertical Transition Double Major Programs Minor Programs Part Time Student Undergraduate Curriculum Graduate Programs Student Council Student Clubs Internship Student Satisfaction Survey Alumni Information System and Alumni OpinionsQuality
Quality Commission Quality Policy Organization Chart Our Stakeholders Forms Strategic Plan Self-Assessment Quality Manual Directives Instructions Workflow Scheme Internal Control CONFIDENTAL TASKS Risks Unit Task Descriptions Personnel Task Descriptions Process Cards Service Inventory Public Service Standard Occupational Health and Safety Internal Directive Occupational Health and Safety Internal DirectiveResearch
International
Prospective Student
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.