Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı Gerçekleşmiştir
- Our University
- NEWS
- Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı ...
Date Added :26.01.2024 14:06
Date of Update: 26.01.2024 00:00
App.goruntuleme_sayisi :395
Yeni göreve başlayan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer SAYLAR, fakültemizde bulunan Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümleri akademik personelleri ile bir araya geldi. Fakültemizin gelecek dönem çalışmalarının planlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantılarda bölümlerimizin sorunları görüşüldü. Ayrıca gelecek dönem itibariyle yürütülecek çalışmalar için kararlar alındı.
Student
Student Information System (OBS) Academic Supervisor Academic Calender Adjustment Programme Scholarships Course Lists, Credits and Contents Horizontal and Vertical Transition Double Major Programs Minor Programs Part Time Student Undergraduate Curriculum Graduate Programs Student Council Student Clubs Internship Student Satisfaction Survey Alumni Information System and Alumni OpinionsQuality
Quality Commission Quality Policy Organization Chart Our Stakeholders Forms Strategic Plan Self-Assessment Quality Manual Directives Instructions Workflow Scheme Internal Control CONFIDENTAL TASKS Risks Unit Task Descriptions Personnel Task Descriptions Process Cards Service Inventory Public Service Standard Occupational Health and Safety Internal Directive Occupational Health and Safety Internal DirectiveResearch
International
Prospective Student
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.