OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:15-09:00 |
09:15-10:00 |
10:15-11:00 |
11:15-12:00 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
||||||
Pazartesi |
GMS110 İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Doç. Dr. Önder Yayla 143 |
GMS102 Genel İşletme Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
İngilizce II Doç. Dr. Yasin KARACA 143 |
GMS102 Genel İşletme Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
||||||||||
Salı |
GMS106 Davranış Bilimleri Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
|
GMS104 Matematik Öğr. Gör. Mehmet Yurtal 143 |
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon Doç. Dr. Önder Yayla 143/ GMS112 Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran |
||||||||||
Çarşamba |
|
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon Doç. Dr. Önder Yayla 143/ GMS112 Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran |
TDL102 Türk Dili II Öğr. Gör. Esra Tut (ONLINE)
|
|
|
|
||||||||
Perşembe |
|
GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran 143 |
GMS108 Beslenmenin Temel İlkeleri Öğr. Gör. Şeyda Yayla 143
|
ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II Dr. Öğr. Üy. Çağlar Tan (ONLINE)
|
||||||||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:15-09:00 |
09:15-10:00 |
10:15-11:00 |
11:15-12:00 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
||||||||||
Pazartesi |
GMS208 İçecek Teknolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 |
GMS210 Mesleki İng II Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 |
GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi Doç. Dr. Önder Yayla
|
|
|
|||||||||||||
Salı |
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||
Çarşamba |
|
|
|
GMS240 Gıda Mevzuatı Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran 143 |
|
GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez Toplantı salonu 1
|
||||||||||||
Perşembe |
GMS236 Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
|
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları Doç. Dr. Önder Yayla/ GMS236 Kültürel Miras Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez |
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları Doç. Dr. Önder Yayla |
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I Dr. Merve Onur Toplantı Salonu 1
|
||||||||||||||
Cuma |
|
|
GMS204 Türk Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Şeyda Yayla 143
|
GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı Ergin Fidan 143
|
|
|||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:15-09:00 |
09:15-10:00 |
10:15-11:00 |
11:15-12:00 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
||||||||
Pazartesi |
GMS332 Yaratıcılık Öğr. Gör. Şeyda Yayla Toplantı Salonu 2 |
GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu K.Mutfak Öğr. Gör. Şeyda Yayla Toplantı Salonu 2
|
GMS308 Tabak Tasarımı B Grubu Öğr. Gör. Şeyda Yayla K. Mutfak Toplantı Salonu 2 |
|||||||||||||
Salı |
|
GMS326 Ziyafet Yönetimi Samet Taş Toplantı Salonu 1
|
|
|
|
|
||||||||||
Çarşamba |
GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez Toplantı Salonu 1
|
|
|
GMS312 Mesleki İngilizce IV Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 2 |
||||||||||||
Perşembe |
GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları Ergin Fidan Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 2
|
|
|||||||||||||
Cuma |
GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri Dr. Merve Onur Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
GMS304 Dünya Mutfak Kültürü Dr. Merve Onur Toplantı Salonu 1 |
|
|
||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:15-09:00 |
09:15-10:00 |
10:15-11:00 |
11:15-12:00 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
||||
Pazartesi |
GMS424 Gastronomi Psikolojisi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 251
|
GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 2 |
GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran B. Mutfak Toplantı Salonu 2 |
|||||||||
Salı |
GMS412 Füzyon Mutfak Öğr. Gör. Şeyda Yayla B.Mutfak Toplantı Salonu 1 |
GMS414 Kore Mutfağı Öğr. Gör. Şeyda Yayla B.Mutfak Toplantı Salonu 1 |
||||||||||
Çarşamba |
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Şeyda Yayla B. Mutfak Toplantı Salonu 1
|
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Şeyda Yayla B. Mutfak Toplantı Salonu 1
|
||||||||||
Perşembe |
GMS402 Mezuniyet Projesi Dr. Merve Onur
|
GMS404 Gastronomi Seminerleri Doç. Dr. Önder Yayla Konferans Salonu
|
|
|||||||||
Cuma |
GMS402 Mezuniyet Projesi Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|
|
GMS402 Mezuniyet Projesi Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
GMS402 Mezuniyet Projesi Dr. Merve Onur Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
01.03.2024 Görüntülenme Sayısı: 130