2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezli I. Dönem Final Sınav Programı
Tarih |
Saati |
Dersin Adı |
Dersi Veren Öğretim Üyesi |
24.01.2024 |
13.00 |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz |
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
24.01.2024 |
14.00 |
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler |
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
02.02.2024 |
13.00 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
02.02.2024 |
14.00 |
Coğrafi İşaret Projeleri |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
03.02.2024 |
13.00 |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
03.02.2024 |
14.00 |
Mutfak Sosyolojisi |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı
Tarih |
Saati |
Dersin Adı |
Dersi Veren Öğretim Üyesi |
24.01.2024 |
11.00 |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz |
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
24.01.2024 |
12.00 |
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler |
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
02.02.2024 |
11.00 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
02.02.2024 |
12.00 |
Coğrafi İşaret Projeleri |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
03.02.2024 |
11.00 |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
03.02.2024 |
12.00 |
Mutfak Sosyolojisi |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
22.01.2024 Görüntülenme Sayısı: 121