Gıda Teknolojisi Bölüm Seminerleri kapsamında, Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. Emel ÜNAL TURHAN’ın danışmanlığında bulunan yüksek lisans öğrencilerinin seminer sunumları 21 Haziran 2022 Salı günü Saat 13.0'te Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ SEMİNER SUNUM PROGRAMI |
||
Seminer Saati |
Öğrenci Adı-Soyadı |
Seminer Konusu |
13:00-13:30 |
Esma KADAKAL |
Probiyotik, prebiyotik ve sinbiyotiklerin insan sağlığı açısından önemi |
13:30-14:00 |
Melis KONAZ |
Beslenme ve Mikrobiyota: Ne Yersen O’sun! |
14.00-14.30 |
Esabil Emrah KOCA |
Atletik Mikrobiyota |
17.06.2022 Görüntülenme Sayısı: 136