Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şöleni
- Our University
- NEWS
- Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronom...
OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü; Türkiye Aşçılar Fedarasyonu ve Beyoğlu Yemek Sanayi öncülüğünde, Gastronomi Yıldızları Derneği iş birliğinde düzenlenen yer fıstığı temalı etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Uygulama mutfağında pişen yemekleri tadan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindeki heyet, öğrencilerin yer fıstığı temasına uygun olarak hazırladığı menüyü değerlendirdi.
Gastronomi ve mutfak sanatları alanında üniversitemiz öğrencilerinin yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı sunan etkinliğe, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, Gazeteci Mustafa Düzenli de katıldı.
Yer fıstığı temalı etkinlikte, yemekleri onaylanan ve dereceye giren öğrencilerin ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve
Executive Şef Ali Küpeli tarafından takdim edildi.
Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şölenine
katkı sağlayan ve emeği geçenlere plaket takdimi ile devam eden etkinlikte desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a da Türkiye Aşçılar Federasyonu adına Executive Şef Ali Küpeli tarafından plaket takdim edildi.