OKÜ ERASMUS+ Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Date Added :05.12.2023 15:19 Date of Update: 05.12.2023 15:19 App.goruntuleme_sayisi :567

Üniversitemizde, Dış İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen ‘‘Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı’’ gerçekleştirildi.

Üniversitemiz bünyesinde, öğrenci hareketlilik programları ve uluslararası öğrenci-öğrenim faaliyetlerini yürüten Dış İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen 2023-2024 Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı, Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektör Danışmanı ve Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Dış İlişkiler Birimi çalışanları ve bölüm koordinatörleri katıldı.

Program gündeminde yer alan Erasmus + KA 131 proje yönetimi, öğrenci-öğrenim ve staj hareketliliği, Erasmus + anlaşmaları ve dashboard platformu, yeni faaliyetler ve değişiklikler; 2014-2020 dönemi ve 2021-2027 dönemi konuları üzerine bilgilendirme ve tanıtım sunumu gerçekleştiren Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Erasmus+ programı ve faaliyetlerine dair detaylı bilgiler paylaştı.

OKÜ’den 2023 Yılında 15 Yeni İkili Anlaşma 

Üniversitemiz, 2023 yılında 15 yeni ikili anlaşmaya imza atarak eğitim-öğretim niteliğini geliştirmeye ve kapasitesini artırmaya devam etti.

Toplamda, 20 farklı Avrupa ülkesindeki 215 üniversite ve Avrupa dışı birçok ülke ve üniversiteyle gerçekleştirdiği ikili anlaşmalarla öğrenci-öğrenim hareketliliği faaliyetlerini gün geçtikçe zenginleştiren OKÜ’nün Erasmus faaliyetleri, 2021-2027 yılları arasında da devam edecek.

Sunumun ardından düzenlenen soru-cevap bölümü ile bölüm koordinatörleri, Erasmus+ programı ve faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi edinme fırsatı buldu.

Erasmus+ programı kapsamında faaliyet gösteren bölüm koordinatörlerini bilgilendirmek ve üniversitemizde öğrenci hareketliliği konusunda daha etkili bir koordinasyon sağlamak adına başarıyla gerçekleştirilen etkinlik, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema